Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Gratis toneel workshop (bij voldoende animo)

Community: Toneelgroep Onder Ons

Toneelgroep Onder Ons zoekt nieuwe leden. Het aantal spelers loopt langzaam terug, terwijl de gemiddelde leeftijd op loopt. Om de bemensing van de rollen zo reëel mogelijk te laten verlopen, zoeken we nieuwe spelers. Hoewel iedereen welkom is zouden jonge spelers, zowel mannen als vrouwen, een verrijking zijn.
Toneel spelen is ontzettend leuk, mensen die ermee beginnen en zich aansluiten bij een toneelvereniging blijven dikwijls jarenlang lid. Je bent tijdens de wekelijkse repetities niet alleen bezig met het leren van je tekst. Ook het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties, en je gezichtsuitdrukkingen zijn belangrijk. Hoe beweeg je en wat doe je op het toneel met die armen en benen? Je kruipt steeds meer in je rol, je wordt degene die je speelt. Samen met je medespelers zet iets leuks en iets moois neer waarvan het publiek geniet.
Heb je interesse meld je aan via onze website https://www.toneelgroeponderons.nl/gratis-toneel-workshop of neem contact op via tel. 0184-413472

Gratis toneel workshop (bij voldoende animo) - Gratis toneel workshop (bij voldoende animo)