Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Een Home-Start dag met een koninklijke tint

Community: Humanitas Home-Start

De directeur van Humanitas Jerzy Soetekouw heeft stilgestaan bij de ontwikkelingen in de afgelopen dertig jaar, de veranderingen in de maatschappij en de toekomstplannen en uitdagingen van het vrijwilligerswerk. Veel indruk maakten de verhalen van de aanwezige ouders en vrijwilligers, zij deelden hun persoonlijke ervaringen. Na het aannemen van een cadeau nam Koningin Máxima uitgebreid de tijd voor persoonlijke gesprekken met ouders, vrijwilligers, coordinatoren, professor dr.  van de Stichting Presentie, professor Geertjan Overbeek van de Universiteit van Amsterdam 
en Ton Kragten van Home-Start Worldwide 
Andries Baart van  Stichting PresentieStichting Presentie, professor Geertjan Overbeek van de Universiteit van Amsterdam 
en Ton Kragten van Home-Start Worldwide 
 

Professor dr. Andries Baart opende het middagprogramma met een inspirerende lezing over relationeel werken. Hierbij werd uitvoerig de kern van het werk van Home-Start onder de loep genomen. Met de goede wensen die zijn uitgesproken heeft Home-Start ‘cadeautjes’ ontvangen om te blijven ontwikkelen. 

Het BRUIS theater sloot de dag feestelijk af, door op humoristische wijze de herkenbare situaties van ouders en kinderen na te spelen. Want hoeveel expertise je ook hebt als professional, als ouder ben je nooit uitgeleerd. 

Onder het genot van een hapje en drankje keek Home-Start terug op een zeer geslaagde dag. De getoonde betrokkenheid en de missie en visie als kompas maakt dat we vol vertrouwen de komende dertig jaar ingaan. 
 
Home-Start ondersteunt al 30 jaar ouders bij ouderschap en opvoeden.