Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Netwerkbijeenkomst: Thema Lokaal Sportakkoord

Community: Het Bonkelaarhuis
Specificaties
Tijd 19:00 - 22:00
Overige opmerkingen Wilt u zich zo spoedig mogelijk aanmelden via m.jakhari@welzijnswerksliedrecht.nl

Ontmoeten, verbinden en samen doen. We organiseren een netwerkbijeenkomst voor alle organisaties die iets met sport willen en willen samenwerken met partners, verenigingen en organisaties, Kom en leg nieuwe contacten met partijen.

Ik heb interesse Activiteitenomschrijving

Tijdens deze bijeenkomst bouwen we voort op de thema's van onze laatste bijeenkomst: vitale sport- en beweegaanbieders, vaardig in bewegen, en inclusie en diversiteit. Het programma is zowel informatief als interactief en biedt volop gelegenheid om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het draait allemaal om het versterken van onze banden en het stimuleren van nieuwe samenwerkingen. Dit is uw kans om te ontdekken het Lokaal Sportakkoord inhoudt.

Programma:

  • 19.00 - 19.30 uur: Inloop en ontvangst
  • 19.30 - 19.40 uur: Welkom en introductie
  • 19.40 - 20.40 uur: Korte terugblik, inspirerende voorbeelden en samenwerkingen en toekomstvisie in groepssessies
  • 20.40 – 20.50 uur: Plenaire bespreking van het Lokaal Sportakkoord
  • 20.50 - 21.00 uur: Reflectie, tips en afsluiting
  • 21.00 - 21.30 uur: Borrel en netwerkgelegenheid

Tijdens de groepssessies stimuleren we deelnemers om na te denken over waar ze over 10 jaar willen staan en wat nodig is om hun vereniging toekomstbestendig te maken. We bespreken ook hoe samenwerking met andere sectoren hierbij kan helpen en welke ondersteuning vanuit het Sportakkoord verwacht kan worden.

We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waar u in een informele sfeer kunt netwerken en verdere samenwerkingen kunt verkennen.

Wilt u deze kans niet missen? Bevestig uw aanwezigheid  via onderstaande knop of stuur een mailtje naar Marijke Jakhari via m.jakhari@welzijnswerksliedrecht.nl, Coördinator Sport en Preventie. Mocht u nog vragen hebben of suggesties willen delen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Voel u vrij om deze uitnodiging te delen met iedereen die volgens u geïnteresseerd zou kunnen zijn.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan een sterkere sportgemeenschap!