Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Pianist gezocht

Community: Zorgcentrum Parkzicht
Specificaties
Straat Lijsterweg 27

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdag en/of vrijdagochtend van 10.30-11.00 een half uurtje pianomuziek zou willen spelen in de hal van Parkzicht, 1x per maand. Genre kan zijn christelijke liederen, eigentijdse muziek, liederen van vroeger of (eigentijdse) klassieke muziek.

Ik heb interesse
  • Ontmoeten
  • Verbinden
  • Samen doen & leven
Vacatureomschrijving

Als onze bewoners voor of na de koffie weer naar hun kamer gebracht worden, wordt de piano in de hal regelmatig bespeeld door een vrijwilliger. De bewoners genieten er altijd erg van!

Wij zijn daarom op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdag en/of vrijdagochtend van 10.30-11.00 een half uurtje pianomuziek zou willen spelen in de hal van Parkzicht, Dit kan  1 of meerdere keren per maand of eenmalig. Genre kan zijn christelijke liederen, eigentijdse muziek, liederen van vroeger of (eigentijdse) klassieke muziek.

Lijkt het u leuk sfeer te brengen in de hal Parkzicht? U kunt contact opnemen met de activiteitenbegeleiders van Parkzicht via parkzicht-activiteiten@waardeburgh.nl of direct het online aanmeldformulier invullen via de website van Waardeburgh. www.waardeburgh.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk