Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

De zomervakantie (regio midden) in het Nationaal Baggermuseum.

Community: Nationaal Baggermuseum
Specificaties
Tijd 13.30 uur

Van zaterdag 13 juli t/m zaterdag 24 augustus is het museum en de BaggerPraktijkTuin geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Ik heb interesse Activiteitenomschrijving

Van zaterdag 13 juli t/m zaterdag 24 augustus is het museum en de BaggerPraktijkTuin geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Voor kinderen zijn er diverse leuke speurtochten in het museum of ze kunnen samen met de andere bezoekers met één van onze rondleiders door het museum lopen.
In de BaggerPraktijkTuin kunnen kinderen verschillende baggertechnieken uitproberen. In de expozaal is de hele zomer Expeditie Bagger te zien, een tentoonstelling van Sietske Alblas Koopman.


Op woensdagmiddag 17 juli is er weer het voorleesuurtje om 14.00 uur, Carlien hoopt deze keer buiten in de museumtuin voor te lezen. Dit voorleesuurtje is gratis toegankelijk. Kinderen tot ongeveer 8 jaar zijn van harte welkom, samen met hun (groot)ouders of verzorgers.


Daarnaast is het mogelijk om deze zomervakantie met (klein)kinderen mee te varen met de Veerdienst 3 door de bijzondere plekjes in de Biesbosch en gelijk het Binnenvaartmuseum en het Nationaal Baggermuseum met de BaggerPraktijkTuin te bezoeken. Deze dagtocht is te reserveren op donderdag 18 juli en donderdag 15 augustus via de website van de Veerdienst 3.