Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Zorgcentrum Parkzicht

Bewoners van het verzorgingshuis Parkzicht beschikken over een eigen appartement met een riante slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. Op de verpleegafdeling wonen mensen met een psychogeriatrische of somatische (lichamelijke) aandoening in 3 woon- en leefgemeenschappen, waar zij ieder beschikken over een eigen kamer.

Met een kapsalon, een pedicure én een winkel in eigen huis is het  dagelijks een gezellig komen en gaan van bewoners en ook omwonenden. We besteden bovendien veel aandacht aan leuke activiteiten, er is altijd wel iets te doen. Daarnaast is individuele aandacht erg belangrijk; een wandeling, samen fietsen – dat is bijzonder waardevol voor onze bewoners.

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
 
Beautymiddag

Beautymiddag

Ongeveer 1 keer per maand op maandagmiddag worden de bewoonsters van Parkzicht in de watten gelegd tijdens de beautymiddag. We zijn op zoek naar vrijwilligers die (eenmalig) meehelpen met deze middag. Bekijk activiteiten
Actuele vacatures
 
Ondersteuning bij activiteit "Rondom het woord"

Ondersteuning bij activiteit "Rondom het woord"

Als vrijwilliger begeleid u onze bewoners van hun kamer naar de recreatiezaal zodat zij de activiteit "Rondom het woord" kunnen bijwonen. Daarnaast zorgen de vrijwilligers voor koffie en thee en worden de bewoners na afloop weer naar hun kamer terug gebracht.
 
Koffieochtend ondersteuning in de recreatiezaal

Koffieochtend ondersteuning in de recreatiezaal

Als vrijwilliger bij de ochtendkoffie verzorgt u samen met andere vrijwilligers een gezellige ochtendkoffie. Het klaarzetten van de kopjes, serveren en het halen en brengen van de bewoners  zijn de vaste taken. Daarnaast maakt u een praatje met bewoners tijdens de koffie. 
 
Pianist gezocht

Pianist gezocht

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdag en/of vrijdagochtend van 10.30-11.00 een half uurtje pianomuziek zou willen spelen in de hal van Parkzicht, 1x per maand. Genre kan zijn christelijke liederen, eigentijdse muziek, liederen van vroeger of (eigentijdse) klassieke muziek.