Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Verpleeghuis Overslydrecht

Overslydrecht biedt zestig ouderen met een psychogeriatrische aandoening een warm thuis en de allerbeste zorg. Het verpleeghuis omvat vijf kleine woon- en leefgemeenschappen met een huiselijke sfeer. Hier zetten ouderen hun leven zoals zij dat gewend zijn, zoveel mogelijk voort.

Deze zorg kunnen wij niet geven zonder de inzet van vrijwilligers. Er zijn talloze taken waarin we de ondersteuning van vrijwilligers nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de gezamenlijke koffieochtenden in de recreatiezaal, het halen en brengen van en naar activiteiten. Maar ook het begeleiden van een kappersbezoekje, het helpen bij het ontbijt op de groep, of het wandelen buiten.  

 Onze vrijwilligers zijn, samen met het personeel, onmisbaar voor onze bewoners. 

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
Actuele vacatures
 
Groepsmaatje

Groepsmaatje

Ben jij iemand die een gezellig praatje wil aangaan met de bewoners of een spelletje wil spelen met iemand? Of vind je het leuk om een rondje te wandelen met een bewoner die hier zin in heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vrijwilliger wandelen in een groep op donderdagmiddag

Vrijwilliger wandelen in een groep op donderdagmiddag

Een wandeling door Sliedrecht met een groep vrijwilligers en bewoners van Overslydrecht.
 
Individuele wandelvrijwilliger

Individuele wandelvrijwilliger

Voor de bewoners van verpleeghuis Overslydrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die graag gaat wandelen met één van onze bewoners.