Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Verpleeghuis Overslydrecht

Overslydrecht biedt zestig ouderen met een psychogeriatrische aandoening een warm thuis en de allerbeste zorg. Het verpleeghuis omvat vijf kleine woon- en leefgemeenschappen met een huiselijke sfeer. Hier zetten ouderen hun leven zoals zij dat gewend zijn, zoveel mogelijk voort.

Deze zorg kunnen wij niet geven zonder de inzet van vrijwilligers. Er zijn talloze taken waarin we de ondersteuning van vrijwilligers nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de gezamenlijke koffieochtenden in de recreatiezaal, het halen en brengen van en naar activiteiten. Maar ook het begeleiden van een kappersbezoekje, het helpen bij het ontbijt op de groep, of het wandelen buiten.  

 Onze vrijwilligers zijn, samen met het personeel, onmisbaar voor onze bewoners. 

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
Actuele vacatures
 
Meelopen met de avond 4daagse in Sliedrecht

Meelopen met de avond 4daagse in Sliedrecht

Wij gaan dit jaar met verpleeghuis Overslydrecht wederom deelnemen aan de Avond4Daagse Sliedrecht! Deze is van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. Wij lopen de aangepaste route van drie kilometer. Zin om met één van onze bewoners mee te lopen! Lees dan snel verder!
 
Wandelvrijwilliger in de groep op woensdagmiddag

Wandelvrijwilliger in de groep op woensdagmiddag

Als het mooi weer is gaan we erop uit met elkaar. Genieten van de buitenlucht en de mooie omgeving van Sliedrecht. Als vrijwilliger loop je samen met een bewoner mee in de groep. Met elkaar maken we een mooie wandeling buiten en doen we op de helft met elkaar een kopje koffie of thee ergens.
 
Vrijwilliger spelmiddag

Vrijwilliger spelmiddag

Als vrijwilliger begeleid u onze bewoners van hun kamer naar de recreatiezaal zodat zij de spelmiddag kunnen bijwonen. Daarnaast zorgen de vrijwilligers voor koffie en thee en worden de bewoners na afloop weer naar hun kamer terug gebracht.