Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht
Variant Sliedrecht - Variant Sliedrecht

Variant Sliedrecht

In Variant Sliedrecht komen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of niet- aangeboren hersenletsel. Ook mensen met een GGZ-achtergrond en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komen bij Variant Sliedrecht voor dagbesteding en/of het opdoen van werkervaring. 

Variant Sliedrecht bestaat uit de volgende activiteiten/onderdelen: Keramiek, Divers, Bak & Koo(k), Print & Design en wijkwinkel Fideel. 

Voor meer informatie over Variant Sliedrecht kunt u contact opnemen via 0184 415313 of  variantsliedrecht@gemiva-svg.nl

Gemiva ondersteunt in Zuid Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. 

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
Actuele vacatures
 
Enthousiaste vrijwilliger voor onze dynamische Flex Xtra groep op woensdag

Enthousiaste vrijwilliger voor onze dynamische Flex Xtra groep op woensdag

Sinds kort zijn we gestart met Flex Xtra-activiteiten op de woensdag: verschillende activiteiten zoals het bakken van koekjes voor de Roparun, het bezoeken van een expositie, op bezoek bij de collega-locaties, workshops geven in de bibliotheek Sliedrecht, de Koningsspelen, te veel om op te noemen.
 
Keramiekvrijwilliger

Keramiekvrijwilliger

Zin om je (keramiek)ervaring in te zetten voor anderen en om een glimlach bij de ander en jezelf te voorschijn te toveren? Keramiekervaring is een pré, geen must.
 
Tuinvrijwilliger

Tuinvrijwilliger

Hou je van werken in de buitenlucht, vind je het leuk om met onze doelgroep te werken en heb je groene vingers? Word dan onze tuinvrijwilliger!