Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht
SOJS - SOJS

SOJS

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS).

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) bestaat al sinds 1968 en richt zich op alle Sliedrechtse kinderen en jongeren van 6 t/m 26 jaar.

Het professionele team van SOJS bestaat uit jongerenwerkers Sanne van Steenis, Mellanie Ponte, Jordi Melkert en Arwin Troost, combinatiefunctionaris cultuur Marloes Vriens. en combinatiefunctionaris sport en cultuur Michael Groen.

Bij de jongerenwerkers ligt de focus vooral op de jongeren van 12 t/m 26 jaar en houden zich onder andere bezig met: opvangen van jongeren in het jongerencentrum, de jongerenhulpverlening, ambulant jongerenwerk, en organiseren activiteiten binnen en buiten het jongerencentrum.

De combinatiefunctionaris (CF) sport en cultuur is verantwoordelijk voor de stimulering van de jeugd van 6 t/m 14 jaar op de gebieden sport en cultuur. Vanuit deze doelstelling organiseert de CF, in samenwerking met scholen, sportverenigingen, zorg en welzijnsinstellingen, diverse projecten en activiteiten.

 

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
 
Inloop groep 7 en 8

Inloop groep 7 en 8

Op de woensdagen tussen 13:00 en 15:00 zijn de groepen 7 en 8 welkom om te komen chillen, gamen, kletsen bij SOJS. Bekijk activiteiten
 
Meidenavond

Meidenavond

Speciaal voor meiden! Bekijk activiteiten
 
Jongeren eetclub

Jongeren eetclub

Vond je het leuk om samen te koken, leuke recepten uit te proberen, en lekker te kletsen, kom naar onze eetclub. Iedere donderdag vanaf 17:00....wil je meedoen, geef je op via arwin@sojs.nl Bekijk activiteiten
Actuele vacatures