Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Rivas Zorggroep locatie Waerthove

Vrijwilligerswerk is ontzettend waardevol voor de bewoners van onze locatie. Wilt u iets betekenen voor een ander ? Of zoekt u een zinvolle en leuke manier om uw vrije tijd te besteden? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken! Op onze locatie zijn de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk heel uitgebereid. We gaan altijd persoonlijk met u in gesprek  om te bepalen wat bij u past.

We kijken naar uw hobby s, talenten en andere activiteiten die bij u passen. U kunt voor een bewoner een op een iets betekenen, maar ook voor een woongroep. U kunt bijv. helpen bij het ontbijt/diner/koffiemoment in de huiskamer of koken op de woongroep.Ook kunt u ondersteunen bij een (groeps)activiteit. Daarnaast kunt u een praatje maken, wandelen, fietsen of een spelletje doen met een bewoner. Verder is het mogelijk om te helpen op de palliatieve zorg, het resaurant, chauffeur en onderhoud van de tuin. Tot slot kunt u meepraten over onze zorg voor de bewoners in het Clientenoverleg. Er is echt van alles mogelijk!

U heeft geen ervaring in de zorg nodig om vrijwilliger bij ons te worden. We zorgen voor een goede inwerkperiode. Wanneer u van buiten de gemeente Sliedrecht komt, ontvangt u van ons een reiskostenvergoeding. Daarnaast  worden onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje gezet.

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
 
Burendag

Burendag

Uitnodiging burendag Waerthove Bekijk activiteiten
Actuele vacatures
 
Gastvrije vrijwilligers voor ondersteunen van het diner

Gastvrije vrijwilligers voor ondersteunen van het diner

Lijkt het jou leuk om samen met het horecateam aan de slag te gaan, om van het Grand café de Biesbosch een plek van gezelligheid en ontmoeting te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou !
 
Vrijwilligers tuinonderhoud

Vrijwilligers tuinonderhoud

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om onze prachtige tuin te onderhouden.
 
Vrijwilliger voor dagbesteding de Gantel

Vrijwilliger voor dagbesteding de Gantel

We zoeken een vrijwilliger die een bijdrage kan leveren aan het welzijn en welbevinden van de cliënten op de dagbesteding