Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Omnisport Synergos

Dans
Omnisportvereniging Synergos geeft danslessen voor iedereen. Bijvoorbeeld danslessen voor kleuters. Alle lessen zijn op muziek en worden gegeven door enthousiaste, deskundige leiding.

Gymnastiek
Alle leden van omnisportvereniging Synergos zijn (verplicht) aangesloten bij de KNGU, dit is de afkorting van: Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. 

Omnisportvereniging Synergos heeft veel toestellen en materialen waar alle groepen gebruik van kunnen maken en waarmee de lessen zo gevarieerd mogelijk worden gemaakt. Zo heeft de vereniging een grote trampoline, een pegasus (dit is een springtoestel wat in de plaats is gekomen van het paard) en een tumblingbaan.

Spaceturnen
Spaceturnen is een verzamelnaam voor het turnen van alle springonderdelen, waarbij worden gebruikt: de grote en kleine trampoline, kast, pegasus en air tumbling. Om bepaalde oefeningen op deze toestellen te leren beheersen worden allerlei basistechnieken aangeleerd.

Groepslessen
biedt u een breed scala aan groepslessen.
Voor iedereen van elke leeftijd en elk trainingsniveau is er wel een passende les om te volgen.
Wat je doel ook is! Als je wilt afvallen, conditie wilt verbeteren of meer spierkracht wilt opbouwen, voor elke doel is er een passende workout.

Laat je meeslepen op muziek en laat je door onze gepassioneerde instructeurs motiveren. Kom langs en maak kennis met de groeplessen. Kijk bij de diverse lessen wat u / jou het beste past.
Alle groepslessen, behalve Tai Chi, worden gegeven in de spiegelzaal van sporthal De Stoep.

Recreatie
Bij Synergos kun je 's ochtends en 's avonds meedoen aan allerlei sporten, zoals volleybal en Sport Overdag.

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
Actuele vacatures
 
Groepsleider voor Sport & Spel

Groepsleider voor Sport & Spel

Vind jij het leuk om les te geven, zonder muziek, aan een groep sportieve dames? Neem dan contact met ons op. De les bestaat uit een uur grondoefeningen en een half uur sport & spel, en wordt elke dinsdagmorgen gegeven van 8.45 - 10.15 uur. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.