Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Kerkbuurt Sliedrecht

De winkeliersvereniging is een netwerk van ondernemers die activiteiten organiseren om de Kerkbuurt te promoten. 

Wil je op de hoogte blijven van wat er georganiseerd wordt op de kerkbuurt? Houd dan de activiteitenpagina in de gaten of volg ons op facebook. 

De winkeliersvereniging wordt gesteund door stichting Samen voor Sliedrecht.  Deze vrijwilligersoganisatie zet zich in om als inwoners elkaar te kunnen ontmoeten en onderlinge betrokkenheid te vergroten.  

We hebben een jaarkalender aan activiteiten voorbereid. Denk aan;

Mini markt:  iedere laatste zaterdag van de maand vanaf april

Live muziek: iedere eerste zaterdag van de maand vanaf april

Acts: tijdens speciale dagen. 

Braderieen op o.a. Koningsdag, Voorjaar 10 juni, Baggerfestival 24 juni,  Living Statues festival 9 september, Kerst 17 december. 

Woon je in Sliedrecht en heb jij mooie spullen om te verkopen? Neem contact op om een kraampje te huren. Op Koningsdag sponsoren ondernemers een kraampje voor kinderen. Deze is dan gratis te gebruiken. Meld je snel aan om een kraampje te reserveren!

 Tot slot:

Heb je een band, dansgroep, goochelact of een ander cultureel talent? Wij geven je graag een podium. Vind je het leuk om vrijwillig mee te doen  aan het organiseren van activiteiten? Stuur ons dan een bericht.

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
 
Eieren ( tompouce ) zoeken op de Kerkbuurt

Eieren ( tompouce ) zoeken op de Kerkbuurt

Op zaterdag 8 april kan je eieren zoeken op de winkelpromenade de Kerkbuurt. In de eieren zitten tegoed bonnen voor een gratis tompouce van de Hema Sliedrecht Bekijk activiteiten
Actuele vacatures