Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

De Zonnebloem afdeling Sliedrecht

Afdeling Sliedrecht is een onderdeel van de Nationale Vereniging  de Zonnebloem.

De vrijwilligers van deze afdeling doen hun uiterste best om mensen met een lichamelijke beperking regelmatig een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Dat doen ze door het afleggen van huisbezoeken en het organiseren van gezellige middagen.

Zo zijn er ook de uitstapjes zoals bijvoorbeeld een vaartocht , een busreisje naar een bezienswaardigheid  en niet te vergeten de jaarlijks terugkerende theatervoorstelling.

Zelfs 1 op 1 uitstapjes behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meedoen? Dat  is mogelijk voor een ieder vanaf 18 jaar met een lichamelijke handicap.

Wil je meedoen als vrijwilliger? Heel fijn want we hebben je hard nodig!

Neem contact op met

Jan Trapman

Tel.: 06-21821443

 

Laatste nieuws
Uitgelichte activiteiten
 
Activiteiten 2024

Activiteiten 2024

Terwijl het nieuwe jaar nog maar net een halve maand oud is, wordt er door de vrijwilligers -naast het afleggen van huisbezoeken- ook alweer driftig nagedacht over en gewerkt aan de activiteiten voor 2024. Een voorlopig bedacht rijtje daarvan is als volgt; 1 februari : Een gezamenlijk etentje voor de vrijwilligers om het jaar met nog meer enthousiasme te laten beginnen 15 februari Een middag met gezelschap ”De Vrolijke Noot.” Een presentatie over het leven van de vrouw 'van de wieg tot 't bejaardenhuis'. Daarbij worden de vele plichten die het vrouw-zijn met zich meebrengt met een knipoog doorgenomen. Toepasselijke liedjes gaan het geheel omlijsten 8 of 15 april : Boottocht samen met Nw.-Lekkerland en Alblasserdam 29-mei : Regio theater 6 juni : Muzikale bingo 29 aug. : High tea, met foto’s van eigen afdeling, 31 okt. : Kaasboerderij Kuiper met uitleg over kaas maken 19 dec. : Muziekmiddag. Aan diverse activiteiten zal nog geschaafd worden zodat nu nog niet alle details bekend zijn. Daar wachten we dus maar rustig op en kijken intussen uit naar een zeer waarschijnlijk weer succesvol Sliedrechts Zonnebloem jaar Bekijk activiteiten
Actuele vacatures
 
Secretaris

Secretaris

Ook deze functie willen wij graag op korte termijn ingevuld zien.
 
Penningmeester

Penningmeester

Mede door de aflopende zittingsperiode van leden in het huidige bestuur  hebben wij op korte termijn een vrijwilliger voor de functie van penningmeester nodig.
 
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem kun jij mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen.