Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht

De Adviesraad heeft als belangrijkste taak het gevraagd en ongevraagd adviseren aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht over het beleid, de uitvoering en de evaluatie van het sociale domein. De Adviesraad volgt hoe het beleid uitpakt in de praktijk en is alert op ontwikkelingen en knelpunten in de Sliedrechtse samenleving.

Onze uitgangspunten zijn een betrouwbare overheid en het toepassen van de menselijke maat. Het belang van de inwoner staat wat ons betreft voorop en als de situatie daarom vraagt, worden niet onverkort protocollen en/of regels toegepast.

Kijk voor meer informatie op https://asd-sliedrecht.nl/

 

Laatste nieuws
 
Jaarverslag Adviesraad Sociaal Domein 2022

Jaarverslag Adviesraad Sociaal Domein 2022

De Adviesraad heeft als belangrijkste taak het gevraagd en ongevraagd adviseren aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht over het beleid, de uitvoering en de evaluatie van het sociale domein. De Adviesraad volgt hoe het beleid uitpakt in de praktijk en is alert op ontwikkelingen en knelpunten in de Sliedrechtse samenleving. Onze uitgangspunten zijn een betrouwbare overheid en het toepassen van de menselijke maat. Het belang van de inwoner staat wat ons betreft voorop en als de situatie daarom vraagt, worden niet onverkort protocollen en/of regels toegepast. In dit jaarverslag worden de activiteiten beschreven van de Adviesraad in 2022. https://asd-sliedrecht.nl/wp-content/uploads/2023/02/Jaarverslag-2022-Adviesraad-Sociaal-Domein-Sliedrecht.pdf
 
Advies over het minimabeleid in Sliedrecht

Advies over het minimabeleid in Sliedrecht

Als Adviesraad Sociaal Domein kregen we de vraag om onze reactie/zienswijze te geven op het voorgestelde minimabeleid voor de inwoners van Sliedrecht. In onze vergadering van 14 november hebben we het beleidsdocument besproken. Hier kunt u ons advies lezen (link toevoegen)
Uitgelichte activiteiten
Actuele vacatures