Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

Communities

Communities, ook wel bekend als gemeenschappen. Als inwoners van Sliedrecht zijn we samen 1 grotere community. Binnen het dorp zijn er op allerlei verschillende manieren kleinere communities. Dat kan zijn als school, als sportvereniging, als straat, leesclub, knutselclub en zo nog veel meer.

Een groep mensen die door een zelfde interesse samenkomen en activiteiten of het dagelijkse leven met elkaar delen. Ook binnen Sliedrecht hebben we vele verschillende communities. Om elkaar te kunnen vinden en daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan verbinding en verminderen van eenzaamheid 

 
Het Bonkelaarhuis

Het Bonkelaarhuis

Onder het dak van Het Bonkelaarhuis werken verschillende expertises samen om de inwoners van Sliedrecht van -9 maanden tot 100+ te ondersteunen. Dit doen wij op het gebied van opgroeien & opvoeden, werk& inkomen en zorg & welzijn.
 
Knitted Knockers

Knitted Knockers

Verstrekt gratis tricot borst protheses en comfort producten aan vrouwen die te maken hebben gekregen met borstamputatie en transgenders.
 
Buurtgezinnen

Buurtgezinnen

Opvoeden doen we samen’. Gezinnen steunen gezinnen.
 
SOJS

SOJS

Jeugd en jongerenwerk organisatie.
 
Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht

Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht

De Adviesraad heeft als belangrijkste taak het gevraagd en ongevraagd adviseren aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht over het beleid, de uitvoering en de evaluatie van het sociale domein. De Adviesraad volgt hoe het beleid uitpakt in de praktijk en is alert op ontwikkelingen en knelpunten in de Sliedrechtse samenleving. Onze uitgangspunten zijn een betrouwbare overheid en het toepassen van de menselijke maat. Het belang van de inwoner staat wat ons betreft voorop en als de situatie daarom vraagt, worden niet onverkort protocollen en/of regels toegepast. Kijk voor meer informatie op https://asd-sliedrecht.nl/
 
Hof van Sliedrecht

Hof van Sliedrecht

 
Humanitas Home-Start

Humanitas Home-Start

Opvoeden? Je staat er niet alleen voor!
 
Kerkbuurt Sliedrecht

Kerkbuurt Sliedrecht

De winkeliersvereniging is een netwerk van ondernemers die activiteiten organiseren om de Kerkbuurt te promoten. We maken een jaarkalender aan activiteiten en komen maandelijks bij elkaar om deze voor te bereiden. Heb je een goed idee of vind je het leuk om vrijwillig mee te doen? Stuur ons dan een bericht.
 
Kids en Koffie

Kids en Koffie

Kids en Koffie is een wekelijkse koffieochtend op de kinderboerderij voor kinderen en hun moeders, vaders, opa’s, oma’s en andere verzorgers. Iedere maandag van 9.30-11.00 staat de koffie en thee klaar en kun je andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten.
 
Bibliotheek Aanzet

Bibliotheek Aanzet

De bieb is een plek waar jij jezelf kunt ontwikkelen en waar iedereen welkom is. Lezen, leren, ontmoeten óf op zoek naar inspiratie en antwoorden. Het kan en mag allemaal. En als lid kun je nóg meer!
 
De Coalitie Kom Erbij

De Coalitie Kom Erbij

In Sliedrecht worden er door inwoners, organisaties, verenigingen allerlei activiteiten georganiseerd waar ontmoeting en meedoen centraal staat. De Coalitie Kom Erbij in Sliedrecht zoekt steeds naar nieuwe, slimme en effectieve verbindingen met lokale initiatieven, wijknetwerken en ontmoetingsplekken om eenzaamheid te voorkomen en te verminderen. We stimuleren actief burgerschap en faciliteren kennis waardoor inwoners flexibel en vrijblijvend mee kunnen doen.
 
Verpleeghuis Overslydrecht

Verpleeghuis Overslydrecht

Stichting Waardeburgh is een christelijke zorgorganisatie die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.
 
Moestuin Sliedrecht - huis voor de buurt

Moestuin Sliedrecht - huis voor de buurt

Midden in het centrum ligt de moestuin Sliedrecht met een prachtig buurt gebouw - het Moestuinhuis - De moestuin is uitgegroeid naar een gezellige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren in inspiratie op kunnen doen. Met elkaar zetten vrijwilligers en medewerkers zich in voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, op sociaal vlak, het leren van de Nederlandse taal, op het gebied van ICT of andere zaken. De moestuin is ook een stage, participatie en dagbestedingsplek voor zowel ouderen als jongeren.
 
Pand 33

Pand 33

 
Nationaal Baggermuseum

Nationaal Baggermuseum

In een prachtig historisch pand aan de Molendijk in Sliedrecht vindt u het Nationaal Baggermuseum. Dit museum is uniek in de wereld en biedt u gelegenheid kennis te maken met het heden en het verleden van de baggerindustrie in de bakermat Sliedrecht.
 
Adventurers Guild Slydreght

Adventurers Guild Slydreght

Dé Dungeon & Dragons Community van Sliedrecht!
 
Merweradio:

Merweradio:

Stichting Merweradio is de lokale omroep van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.
 
De Zonnebloem afdeling Sliedrecht

De Zonnebloem afdeling Sliedrecht

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.
 
Toneelgroep Onder Ons

Toneelgroep Onder Ons

“Onder Ons” is een gezellige Sliedrechtse toneelgroep. De toneelgroep speelde c.q. speelt altijd kluchten en blijspelen.
 
SliM Wonen

SliM Wonen

SliM Wonen is de huurdersorganisatie voor alle huurders van Tablis Wonen in Sliedrecht en Molenlanden.
 
De Groene Huiskamer

De Groene Huiskamer

We zijn een ontmoetingsplek waar iedereen erbij hoort, waar iedereen mee doet en waar iedereen nodig is. Een huiskamer en een tuin waar mensen elkaar ontmoeten, waar vooroordelen wegvallen, waar je informatie, advies en antwoorden kunt halen, maar waar je vooral ook ontdekt wat jij te brengen hebt.
 
SKC Merwede/Multiplaat

SKC Merwede/Multiplaat

Welkom bij korfbalvereniging Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht, een club die bruist van levendigheid en ambitie. Met elkaar en voor elkaar zorgen we ervoor dat er iedere zaterdag gespeeld kan worden, een ieder op zijn of haar eigen niveau.
 
Het Middelpunt

Het Middelpunt

Een huis voor de wijk waar mensen kunnen komen voor een praatje, gezelligheid, haken, samen eten en bezinning.
 
Biljarten in De Hofstee

Biljarten in De Hofstee

Driebanden op maandagavond Libre op dinsdagmorgen, dinsdagmiddag, donderdagmorgen en donderdagmiddag
 
BINGO

BINGO

Gezellige bingomiddag
 
Variant Sliedrecht

Variant Sliedrecht

Kleinschalig activiteitencentrum voor mensen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt. Variant Sliedrecht is een van de Variant locaties en onderdeel van Gemiva.
 
Rivas Zorggroep locatie Waerthove

Rivas Zorggroep locatie Waerthove

Waerthove is een groot verpleeghuis en ligt in een mooie omgeving aan de rand van het centrum .
 
Bingomiddag

Bingomiddag

Gezellige bingomiddag op donderdag in het Griendencollege
 
Ouderplatform Zuid-Holland Zuid

Ouderplatform Zuid-Holland Zuid

Wij zijn ouders van kinderen met een extra uitdaging in de ontwikkeling. Samen staan we sterk door het delen van kennis en ervaring.
 
De Hooghe Dijck

De Hooghe Dijck

De Hooghe Dijck een woonlocatie in Sliedrecht van Gemiva voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.
Vorige1