Logo Sliedrecht Doet! print
Sliedrecht Doet!
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht
0184 - 420 539 - info@sliedrechtdoet.nl
Kom in beweging voor Sliedrecht

NAH Mantelzorgcafe: Eten verbindt

Community: Het Bonkelaarhuis
Specificaties
Tijd start 18.00 uur
Overige opmerkingen locatie: Seniorenhuys de Schalm
Datum
  • 14-06-2023

Op een laagdrempelige en ontspannende wijze in contact komen met anderen, die te maken hebben met zorgen voor iemand met hersenletsel.

Ik heb interesse
  • Alle initiatieven op 1 plek
  • Vrijwilligers oproepen Sliedrecht bij elkaar
  • Uniek platform voor Sliedrecht
Activiteitenomschrijving

Het NAH Mantelzorg café is een trefpunt voor een ieder die de zorg heeft voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

 Woensdagavond 14 juni; Eten verbindt

Voeding hebben we nodig als brandstof voor onze motor. Maar het heeft ook een sociale functie. Het geeft op een laagdrempelige, gezellige wijze de gelegenheid tot het maken van contact.

 Wilt u ook eens kennismaken met het NAH Mantelzorgcafe, met anderen die zorg dragen voor iemand met hersenletsel en professionals die u op weg kunnen helpen? Dan bent u op woensdagavond 14 juni om 18.00 uur van harte welkom in het Seniorenhuys de Schalm (Kerkbuurt 137) om aan te schuiven en mee te eten. U dient zich wel even aan te melden voor maandag 5 juni door te mailen naar mantelzorg@bonkelaarhuis.nl, zodat er gerekend kan worden op uw komst.

 Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Niet alleen van degene zelf, maar ook van de partner, de kinderen of andere direct betrokkenen. Het leven wordt nooit meer helemaal als vanouds en dit vraagt in het dagelijks leven om met elkaar een nieuw evenwicht te vinden. Met informatie en ontmoeting probeert het NAH Mantelzorgcafé hierin (onder)steunend te zijn aan naasten met NAH. Want thuis begint het pas en hersenletsel heb je niet alleen.  

Neem voor meer informatie contact op met het Mantelzorgpunt van het Bonkelaarhuis: 0184-420 539 / Bonkelaarplein 7 / mantelzorg@bonkelaarhuis.nl. Kijk voor alle activiteiten op www.sliedrechtdoet.nl